Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Weneto

14. 1. 2008 23:09
Pokud nejsou zakázáni

Je to z jejich strany naprosto normální  a legitimní požadavek - konečně jinné strany to dělají dnes a denně něco za něco. Osobně bych komunisty zrušil, ale to by chudák Petr Olejníček přišel o polovinu střeliva na pro něj mnohem horšího nepřítele - ČSSD. Pokud bych měl zvracet z komunistického pokusu o handl, musel bych šílet z faktu že Liana Janáčková slíbila hlas Klausovi za to že ji ODS nevydá trestnímu stíhání - hnus je obojí, ale je to realita. Ale dodávám zavřeme Lianu a zrušme KSČM, obojí je správné a obojí je utopistické.

Jinak jsem rád že se tu znovu objevuje známý to fakt - že lidé tolik řešící Švejnarovo občanství, by sem bez problémů pozvali armádu státu v jehož prospěch by nás mohl Švejnar zradit;-D - je těžké být ODSák v každém případě.

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

14. 1. 2008 18:43
Bývalí a současní komunisté

KOmunismus a jeho myšlenky byli zločinné. Po 89 se komunisté kteří ze strany odešli opravdu rozptýlili po zbytku politického spektra. NIKOLIV však rovnoměrně. Nejvíce jich přešlo do ČSSD. Ano řada jich je i v ODS. Ale zásadní rozdíl je v tom, že dnešní komunisté se snaží i nadále uskutečňovat původní zločinné ideje, ti v ČSSD o trošičku míň, ale nemám pocit, že by ti co jsou v ODS volali po nějakém socialismu či komunismu

0 0
možnosti

zatvrzelej levičák

14. 1. 2008 21:28
Re: Bývalí a současní komunisté

Vy se opíráte ve vašem tvrzení o nějaké objektivní fakty, nebo je to jako obvykle jen váš výmysl?

jaké zločinné ideje chce uskutečňovat KSČM a ČSSD a proč to neohlásíte, když o tom víte?

Nebo jsou to zase jen hospodské tlachy jako ve vašich článcích?

0 0
možnosti

josef g

14. 1. 2008 17:55
zelení

V roce 2006 jsem volil zelené, protože jsem věřil, že jde o levicovou stranu a alternativu ČSSD...ale dokud budou jen ocas ODS, tak ani náhodou

0 0
možnosti

rezjir

14. 1. 2008 17:04
Proč by komunisté neměli jít do vlády.

Buď jejich organizace a činnost jsou v souladu s ústavou, a pak jsou normální stranou, a nebo ne. Pak ovšem nemají na naší politické scéně co dělat. Pokud jim bude účasst na koaliční vládě upírána, tak jednoho krásného dne dostanou nadpoloviční většinu. A pak se tu vládu stejně dostanou.

  A čím dřive se do té vlády dostanou, tím lépe, protože teprve vládní odpovědnost mění polítickou stranu ve státotvornou stranu. V minulém volebním období se ODS chovala tak revolučně, že se proti ní byli komunisté za první republiky úplná neviňátka: mobilizovala lidové masy, použila pučistické metody (Kubiceho zpráva) atd. Kdyby ODS náhodou nevyhrála volby, tak z ní stala vskutku nejfrustrovanější stranou moderní české politické historie.

0 0
možnosti

irinek

14. 1. 2008 15:55
Není nad názor

Aby bylo jasno,jsem zásadně proti tomu,aby se v dohledné budoucnosti dostali komunisti do vlády.Jistě,každý má tady právo na názor, ale to nic nemění na situaci,že autorův článek je poněkud jednodušší paskvil,který omílá jeho dávno už vymlácenou slámu.Milý autore,doporučuji si vzít tužku a papír,výsledky posledních parlamentních voleb,počet lidí,kteří mohou v této zemi volit a počítejte,kolik skutečných hlasů dostala ta která partaj.Budete se divit,jaké procento lidí,žijících v této zemi, volilo jednotlivé strany.A ještě douška: proč jste neprotestoval,když se hned po roce 89 KSČ prostě nezakázala?

0 0
možnosti

petr66

14. 1. 2008 15:34
zase zakázání!!!!!!

Nic proti článku, ale jen jedna věta mně zase trochu trkla : zase se tady píše o již tisíckrát napsaném zakazování strany. U6 konečně pochopte ,že zakázat stranu není a nikdy nebude žádné řešení. Budete mít klidnější spaní když ji zakážete??? Stejně se tito lidé prorostlí svojíé ideologií schovají jinam akorát nebudou dávat tak okatě najevo kam to chtějí dotáhnout. Stejně to bude chtít čas než postupně vyprchají do dějin . Horší je že začínají mít díky stavu našich "demokratických" stran nové nástupce v řadách studentů a mládeže . A to je právě to co je nutné řešit - proč nacházejí tyto nástupce !!!!! Takže nakonec je chyba ve vládnoucích  stranách protože poskytují takové podhoubí jaké si zasloužíme - jenom pevně věřme že tato hrůza na politickém dění je jen přechodná a nevychová novou vlnu falešných ideálů a slibů s rudou hvězdičkou ve znaku....     

0 0
možnosti

frajava

14. 1. 2008 14:38
Svět i náš život

je stále složitější,lidské poznání košatější a jen někteří se v této složitosti dokáží orientovat.Proč si někteří stále neuvědomují,že svět ani náš život není černobílý?Stačí si všimnout nebo si i přečíst,že jen oko zkušené ,vidí mei bílou a černou desítky až stovky odstínů šedivé.Někteří celý život nedokáží od černobílého vidění přejít k vidění bílo-šedobarevno-černému a s těmito je i těžko diskutovat natož žít a je jedno zda jsou toho či ono "hnízda".Většina blogerů jsou emotivní lidé,ale měli by více přemýšlet npř.i nad větou rabína L"owa-údajného sestrjitele Golema-které pronesl na smrtené posteli, na otázku k jaké největší moudrosti za svůj dlouhý život dospěl,kdy po dlouhém váhání řekl:VŠECHNO JE JINAK" a zemřel. Howg[>-]

0 0
možnosti

kubas_carreras

14. 1. 2008 14:22
.

KSČM bych přirovnal ke švábům. Skoro o nich neslyšíš, jedinýho nechytíš, ale až skončí civilizace, oni tady zůstanou. Děsím se představy, že by nám měli švábi vládnout.

0 0
možnosti

Dalibor,

14. 1. 2008 14:10
KSCM

je videt, ze ostatni demokraticke strany svou praci vlastne nedelaji dobre, jinak by KSCM nemela argumenty pro sve preziti. KSCM se neda "znictit" jejich vlatnimi zbranemi (tridnim bojem). Kdyby demokraticke strany spolupracovaly jen mezi sebou, tak by KSCM byla jen do poctu a ztatila by vliv. To se ale nedeje, kazdy se s ni potaji paktuje, takze se neni cemu divit. Pokud by se zakazala, tak by presla do ilegality a bylo by to jeste horsi.

0 0
možnosti

kubas_carreras

14. 1. 2008 14:59
Re: KSCM

Cesty, kterými nás chtějí různé strany vést, jsou různé. Morálka jejich členů a jejich nejhlasitějších zastánců je ale vesměs stejná. Škoda.

0 0
možnosti

Glock

14. 1. 2008 13:40
Drzost KSČM?

Ne, jen politický handl. Za drzost považuji něco jiného - výrok pana Kováčika, že jsou demokratická strana zvolená ve svobodných volbách. TO je drzost, protože "demokratičnost" KSČM nelze soudit dle voleb, ale podle toho, k čemu se sama hlásí. A ona se k demokracii stále ještě nehlásí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Píšu, protože mě to baví a žiju ze stejného důvodu :-).