Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vilém

14. 11. 2007 11:18
Do hlavy jim člověk nevidí.....

možná je to dobře, možná špatně. Pravdou ale je, že Čunek působí opravdu dojmem člověka, který zmatkuje, dělá kraviny ve snaze z toho vybruslit a neuvědomuje si co všechno si mohou novináři ověřit, či že ten jeho omluvný blábol nedává smysl. Na druhou stranu také pravdou je že byť je asi obětí u které ten prohřešek v součtu nebyl velký, je to prostě příklad, který snad přiměje ty ostatní aby si dali pozor na to co dělají. Smutné a spíše k pláči je že Čunka smetli kvůli "pár set tisícům", možná milionu a vedle toho spokojeně paní Paroubková jede v desítkách milonů, Standa dokonce ve stovkách a neděje se skoro nic. To bych řekl že je k smíchu/ pláči daleko více.

0 0
možnosti

Bedrich

14. 11. 2007 11:17
Ne že by J. P. byl moje krevní skupina,

ale dokladovat jeho lhaní na příkladu zatajované a pak potvrzené sobotní svatby mi připadne více než trapné. Dokonce jako titulní článek iDnes dnes dopoledne až úchylné. Svatba je soukromá věc.

0 0
možnosti

páter

14. 11. 2007 10:45
Čuněk k smíchu ??

Myslím si Čuněk má jen smůlu,který z politiků může říct,že nehřešil jako Čuněk.

Jenže Čuněk rozlobil ochránce menšin,ti se bojí o svá dobře placená místa a proto udělali vše proto,aby musel odejít.Je to varování pro ostatní politiky.(Y)

0 0
možnosti

Olejníček Petr

14. 11. 2007 10:52
Re: Čuněk k smíchu ??

   Nevím, nevím.... myslím, že menšiny přestaly Čunka zajímat hned poté, co mu dopomohl ten skandál nahoru ve straně, do senátu a nakonec do vlády....

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Píšu, protože mě to baví a žiju ze stejného důvodu :-).