Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Roman

15. 11. 2007 10:19
Nejen Čunek je k smíchu

Vážený pane Olejníčku, neznáte vůbec pana Čunka, tak nechápu jak o něm takto neslušně můžete něco psát. Vzpomínám si, že před 10 lety si jezdili podnikatelé pro soc. dávky v celkem drahých autech. Vy si snad vzpmínáte přesně co jste dělal 2. 2. 2001? Nebo nějaký jiný den před X lety. Já rodinu pana Čunka znám a můžu říct, že je to féroví a skromní lidé. Tak příště než napíšete svůj názor, tak se na to lépe připravte. Vždyť je to úplně směsné, že se prověřuje jen Čunek. Je to hodně jednostranné, prostě jim tam jako jeden z mála slušných lidí nesedí a většina národa včetně Vás bohužel naletěla této žurnalistické štvanici na pana Čunka. Já každou novinářskou zprávu dělím třema a pak ještě přemýšlím jestli mám tomu věřit. Mějte se.

0 0
možnosti

Pavel

16. 11. 2007 19:11
Re: Nejen Čunek je k smíchu

Romane, souhlasím s vámi. Je vůbec zajímavé, že lidé, kteří znají pana Čunka osobně, jsou zpravidla přesvědčeni o tom, že je to slušný člověk. Zato ti, co ho znají pouze z médií, ví naprosto jistě, že je to zloděj, lhář a rasista. Masáž byla úspěšná.  

0 0
možnosti

Michal

15. 11. 2007 0:56
A jeste neco

Uvedomte si o co tady od zacatku slo. promitnete si media za posledni 3 mesice a nemuzete pochybovat o tom, ze nekdo investoval nemale penize do Cunkova sestrelu.

Chlapec se proste dostal skoro pres noc na pisecek mezi velky kluky a rozhazel klidnou a snadno predvidatelnou politickou kulturu.

A to se nedela ze ano. Takze prisla veta panove Cunka musime sundat..

0 0
možnosti

Michal

15. 11. 2007 0:48
Tak to proste je

A bude to tak, doku si to MY nechame libit!

0 0
možnosti

Milena

14. 11. 2007 22:25
nejlepší je Rath!

Potom, co byl mediálně semlet Čunek, ačkoliv neexistuje důkaz, že by něco špatného provedl, už snad ani nemůžeme čekat, že se do politiky poženou slušní lidé. Kdo chce jít do politiky a udržet se tam, musím umět lhát tak drze a sebevědomě, jako třeba Rath. Žádné postupné rozpomínání se na události staré deset let  jako Čunek, to přece působí nejistě a nevěrohodně. Je potřeba mít předem připravenou jasnou řeč, nejlépe lež, kterou nelze nijak prověřit, a je potřeba ji umět říct suverénně. Je potřeba umět lhát jako Rath. Pak vám teprve novináři a další užiteční idioti budou tleskat, jak jste dobrý politik. Jako normální slušný člověk, ale bez fenomenální paměti,  který nemá na všechny dotazy připravenou nějakou pohotovou suverénní lež, budete prostě vždycky k smíchu.

0 0
možnosti
KVP

konzerva v plechovce

14. 11. 2007 22:58
Re: nejlepší je Rath!

Ne, slušný člověk opravdu do politiky nenaleze. Pokud jste nespadla z vody na most, tak víte, že rath to dostával z první. Od novinářů. Stačí běžná paměť. Kalkulačka hadr.R^

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

14. 11. 2007 22:07
To nemáme

lepší lidi do politiky, než zloděje, podfukáře, nositele sexy mozků, šibaly, kteří si nechtějí na běžné přečiny nechat zrušit imunitu, žvanily, kteří denně prskají do mikrofonu o své jedinečnosti?? Odpověď zní: "nemáme!" Občané zapomínají na minulá příkoří a jdou jak stádo tupých ovcí, znovu vhodit svůj hlas do urny těm, za kterých ve dne noci nadávali. Jsme potomci vyčurance Švejka.

0 0
možnosti

plech

14. 11. 2007 20:11
Jasně

a stručně napsáno. Politik, který neumí být věcný (neplést s hrubostí), je špatný politik. Což jsou všichni. Kromě Pospíšila - podle mě.

0 0
možnosti

xy

14. 11. 2007 19:45
Ale tohle bude do te doby, dokud nekoho nestrelej, nebo

nepovesej na vrbu ;-€

0 0
možnosti

Jan PETR

14. 11. 2007 16:49
Pravda , co je to pravda ...

Pravda je vlastně - z dnešního pohledu politiků - přiměřená vrstva bankovek ( platných ) . O tom ví své i Standa G. , Zuzana a Jiří P. , Jirka Č. a další a další ...

0 0
možnosti

xy

14. 11. 2007 19:45
Re: Pravda , co je to pravda ...

a taky Myrek a Mirek

0 0
možnosti

Saltos

14. 11. 2007 15:01
A jak na to.

Tak se to dá vidět -  ze žabího pohledu. Pod sluncem nic nového. Ještě  se  mnozí nezmohli na běžný zdravý úsudek, přihlížející k historií, okolnímu dění, analogiím, a  nedospěli  k  troše vyrovnaného  nadhledu, takže potřebují nutně tzv. investigativní novináře řídící se zásadou úspěch za každou cenu, tudíž co nejvíc i  jakýchkoliv senzací včetně příšerných  polopravd, a lidi to pěkně baští i s navijákem.?

0 0
možnosti
ZK

Nomen O

14. 11. 2007 12:55
Příběh????

Velice smutný příběh? To je  skutečnost a velmi smutná.  Je něco velmi a velmi nezdravého v té naší malé republice, kde si udělali někteří politici velice dobrý džob za velice podezřelých okolností a potřebují svést všechnu vinnu na někoho bezbranného. Je mi ze všech takových politiků špatně. Řešení je jedinné. Prošetřit všechny politiky s jejich majetkem a přídavky na děti, které pobírají ač žijí nad poměry.

Dobrý den všem nám, kteří nesouhlasí s lumpárnami. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Píšu, protože mě to baví a žiju ze stejného důvodu :-).